Puntoo KMO realisaties

Selecteer een sector.

Kies een sector die bij jouw onderneming aansluit.

Wij laten een selectie zien van realisaties die aansluiten bij jouw onderneming.

Jomaco Evercool bvba

Jomaco is gespecialiseerd in waterkoelers, koffie-, snoep- en frisdrank automaten voor bedrijven en particulieren. Zij maken gebruik van servicebonnen om de plaatsing, onderhoud en reparaties van hun koelers en automaten, deze worden beheert door de projectenmodule. In de verkoopmodule stellen ze offertes op en verwerken deze tot facturen.

RØFF International BV

ROFF produceert en verkoopt gripsokken en soksleeves. Via onze portalmodule verkopen ze deze online, in de module verkoop verwerken ze de binnenkomende orders en ze beheren hun klanten in CRM.

Velotril Bv

Bij Velotril kan je terecht voor de aankoop, onderhoud en het huren van jouw fiets. Hun voorraad wordt volledig gemanaged door puntoo, hierdoor kunnen ze puntoo ook gebruiken als kassasysteem. Uiteraard in combinatie met de verkoop en CRM modules. Het ticketsysteem registreert alle onderhoudsbeurten van fietsen.

Muva

Muva is een gespecialiseerde groothandel in dierenbenodigdheden. Zij maken hun online verkoop mogelijk door het gebruik van de portalmodule. Hun volledige portal wordt aangestuurd door puntoo. Van voorraadbeheer, CRM, orderverwerking, facturatie tot klantenservice.

Gutami Solar

Gutami is een groothandel voor zonnepanelen en zorgt voor de afwerking van complete projecten zowel particulier als professioneel. Voor hun B2B verkoop, maken ze gebruik van de portalmodule. Klanten die beheerd worden in CRM, kunnen hier inloggen en hun gewenste artikelen bestellen of offertes aanvragen.

JoolS Bikes

JoolS is sinds 2015 een Belgische speler op de markt van de E-bikes. Zij maken gebruik van de portalmodule voor hun online verkoop, aangestuurd door WMS stockbeheer. Orders worden verder afgehandeld in de verkoopmodule. Ze versturen ook commerciële mails naar hun CRM klantenbestand door middel van de mailcentermodule.

Melkerhei

Melkerhei produceert van A tot Z verse melkproducten. Om hun verkoop te stimuleren, maken ze gebruik van de portalmodule. In samenwerking met CRM en de verkoopmodule, worden de orders afgehandeld. Voor updates aan de klant te brengen, sturen ze gerichte mails uit via de mailcentermodule

MPI Pumps & Irrigation

MPI biedt pasklare oplossingen voor iedere water technische uitdaging. Met meerdere VN en vestigingen beheren ze centraal hun goederen door een standaard intercompany integratie in de software. 

Pharmes

Pharmes is de partner van jouw lokale apotheker. Via de artikelenmodule behouden zij een overzicht van hun stock. Hierdoor kunnen zij in verkoop vlekkeloos offertes opmaken en verwerken tot facturen in combinatie met hun klantenbestand dat gemanaged wordt door CRM.

Leo Pumps Europe

Leo Pumps Europe is een productiebedrijf met een breed gamma aan pompen. Hun assortiment staat voorgedefinieerd in de artikelenmodule. Hierdoor kunnen ze snel hun stock raadplegen en offertes opstellen in de verkoopmodule. Ook hun aankoopfacturen worden ingegeven in de aankoopmodule, hierdoor kunnen ze via de dashboards de balans bekijken.

Sterx - Maison de table

Maison de table is een groothandel gespecialiseerd in porselein. Hun breed assortiment aan artikelen, beheren ze volledig in de artikelenmodule. Klanten worden bijgehouden in CRM en offertes worden verwerkt tot facturen in de verkoopmodule.

Decotrap

Decotrap is een familiebedrijf dat binnendeuren, vloeren, trappen en meer maakt, en dat altijd op maat. Via de portalmodule kunnen klanten hun offerte zeer juist bepalen. De offerteaanvragen die via de portal binnenkomen, worden behandeld in het ticketsysteem. Via CRM en de verkoopmodule worden deze offertes verder afgewerkt tot facturatie. Door de projectenmodule wordt alles perfect gemanaged.

Elektro Poelmans

Elektro Poelmans is een service- en installatiebedrijf wat met puntoo zijn werking volledig kan digitaliseren in zijn standaardvorm.

Reekmans Verandabouw

Reekmans Verandabouw is gespecialiseerd in verandabouw. Via de projectenmodule en CRM worden hun projecten uitstekend opgevolgd en ingepland.

RS Badkamers

RS Badkamers is specialist in renovatie en nieuwbouw badkamers. Via de portalmodule kunnen klanten offertes aanvragen, die opgevolgd worden in het ticketsysteem. In de verkoopmodule worden deze verder afgehandeld en gefactureerd. Door gebruik te maken van servicebonnen worden de projecten in een overzichtelijke planning gegoten.

Spectra

Spectra produceert RAIO infrarood verwarmingspanelen. Zij maken gebruik van de verkoopmodule, in samenwerking met hun klantenbestand in CRM en de artikelenmodule, dit zorgt ervoor dat zij zeer vlot hun gehele verkoopproces kunnen managen.

V&S Pleisterwerken

V&S Pleisterwerken is jouw partner in pleister- en gyprovwerken. Door middel van servicebonnen en de projectenmodule, kunnen zij hun planning zeer eenvoudig beheren. Afgelopen projecten worden via de verkoopmodule gefactureerd. Communicatie met klanten blijft overzichtelijk dankzij het ticketsysteem.

Willekens Brecht

Brecht Willekens voorziet verschillende soorten grondwerken. Via CRM beheert hij zijn bestaande klantenportefeuille en maakt hij facturen op in de verkoopmodule.

Calintec - Callebaut Nick

Nick Callebaut is gespecialiseerd in elektriciteitswerken. Via de artikelenmodule in combinatie met CRM en de verkoopmodule, maakt hij facturen op, die digitaal aan de klant bezorgd worden. Hierdoor behoudt hij het overzicht en bespaart hij tijd en papierwerk.

Verboven Dick

Dick Verboven voert alle soort algemene werken uit. Hij gebruikt de verkoopmodule in combinatie met CRM om zijn klanten altijd correct te kunnen factureren.

Atrium Opleidingen

Atrium is gespecialiseerd in veiligheidsopleidingen. Via onze unieke opleidingsmodule beheren en plannen zij hun opleidingen zonder problemen. Door de MOW-koppeling, zijn ze automatisch met hun verplichte administratie in orde. (Externe) docenten worden ingepland, aanwezigheidslijsten worden bijgehouden en de deelnemers ontvangen hun certificaten allemaal via puntoo. Tot slot worden de afgeronde opleidingen gefactureerd.

BE - Consult

Be-Consult is jouw betrouwbare partner in dienstverlening omtrent asbest en opleidingen. Zij beheren hun geplande opleidingen via onze opleidingsmodule. De MOW-koppeling zorgt ervoor dat hun verplichte administratie altijd in orde is. Via de portal kunnen klanten hun gewenste opleiding online boeken.

Edumax

Edumax verzorgt alle soorten professionele opleidingen. Via de portal kunnen klanten hun opleiding boeken en de deelnemers doorgeven. Door de opleidingsmodule worden de opleidingen beheerd en gekoppeld met de integratie met MOW. Voltooide opleidingen worden gefactureerd in de verkoopmodule.

Faros

De adviseurs en docenten van Faros bundelen hun expertise van opleidingen en preventieadvies. De opleidingen zijn online te boeken via de portal. Door de opleidingsmodule worden de opleidingen vlekkeloos gemanaged. Facturatie wordt achteraf doorgevoerd in de verkoopmodule.

Talent Lab

Talent Lab helpt bedrijven groeien door medewerkers te ontwikkelen. Hiervoor gebruiken ze onze opleidingsmodule, ze kunnen hierdoor zeer efficiënt hun opleidingen beheren.

Het Poetsbureau

De medewerkers van Het Poetsbureau helpen jou met je huishoudelijke taken. Via het ticketsysteem en de module resource management, beheren ze al hun fietsen die ze in bezit hebben. Zo weten ze perfect welke fiets tot welke werknemer behoort.

VIP Clean

VIP Clean is jouw schoonmaakpartner. Dankzij de module resource management beheren ze hun volledige wagenpark. Hun verkoopdocumenten worden aangemaakt en bezorgd aan de klant in de verkoopmodule. Via het ticketsysteem, servicebonnen, CRM en de projectmodule wordt alles zeer kort opgevolgd en nauwkeurig gepland.

TRU Cleanroom Cleaning

TRU is specialist in cleanroom cleaning. Dankzij CRM beheren ze hun klantenbestand voor hun Belgische alsook Nederlandse onderneming. Offertes kunnen hierdoor onmiddellijk juist worden aangemaakt en opgevolgd.

Dot to dot

Dot to dot begeleidt ondernemers en hun organisaties naar een optimale werkingsstructuur. Ze gebruiken puntoo om offertes op te maken en te versturen aan (mogelijke) klanten. Na de digitale bevestiging van de offerte, behandelen ze deze verder tot een een factuur, die ook digitaal bezorgd wordt aan de klant. Hiervoor gebruiken ze CRM en de verkoopmodule.

Firesafe

Firesafe is leverancier in brandbestrijdingsmiddelen en brandwerende materialen. Zij maken gebruik van het ticketsysteem om herinneringen te ontvangen voor het onderhoud van hun brandblussers ter plaatse. Deze gieten ze in een planning zodat het overzicht niet verloren gaat. Facturatie wordt verder afgehandeld inde verkoopmodule.

Boes Transport

Boes Transport is een transport- en servicebedrijf over heel Europa. Hun communicatie met de klanten verloopt via het ticketsysteem. Dankzij de resource managementmodule beheert Boes Transport hun volledige wagenpark en de planning gebeurt via de handige planningstool.

Heppner Belgium

Heppner Belgium heeft zich gespecialiseerd in transport & logistiek. Via ons efficiënt Transport Management Systeem (TMS) beheren ze al hun zendingen, die geboekt worden door klanten. Met puntoo als TMS kunnen ze zendingen van A tot Z beheren en factureren. Het wagenparkbeheer gebeurt door de resource managementmodule.

Extrade International

Extrade International staat gekend om hun transport op maat. Hun volledige wagenpark wordt beheert in de resource managementmodule. Voor hun zendingen te managen, maken ze gebruik van ons Transport Managment Systeem (TMS).

Getax

Getax is jouw logistieke partner. Het Transport Management Systeem zorgt ervoor dat ze zorgeloos hun zendingen beheren. Via de resource managementmodule kunnen ze hun volledige wagenpark tracken.

GOBO International

GOBO International biedt verschillende soorten transport en logistiek aan. Ze gebruiken de tracingmodule om de ritten van hun chauffeurs te tracken. Dit kan via het overzicht of via de kaart, zo hebben zo continu een duidelijk overzicht van de routes.

GVS Logistics

GVS Logistics is een gespecialiseerd transportbedrijf. Dankzij de resource managementmodule, beheren ze hun trekkers. Via de verkoopmodule worden offertes tot facturen opgevolgd en bezorgd aan de klanten.

RS Service

RS Service verzorgt allerlei soorten transporten. Hun klantenbestand wordt beheert in CRM. Offertes en facturen worden opgemaakt in de verkoopmodule.

Jomaco Evercool bvba

Jomaco is gespecialiseerd in waterkoelers, koffie-, snoep- en frisdrank automaten voor bedrijven en particulieren. Zij maken gebruik van servicebonnen om de plaatsing, onderhoud en reparaties van hun koelers en automaten, deze worden beheert door de projectenmodule. In de verkoopmodule stellen ze offertes op en verwerken deze tot facturen.

RØFF International BV

ROFF produceert en verkoopt gripsokken en soksleeves. Via onze portalmodule verkopen ze deze online, in de module verkoop verwerken ze de binnenkomende orders en ze beheren hun klanten in CRM.

Velotril Bv

Bij Velotril kan je terecht voor de aankoop, onderhoud en het huren van jouw fiets. Hun voorraad wordt volledig gemanaged door puntoo, hierdoor kunnen ze puntoo ook gebruiken als kassasysteem. Uiteraard in combinatie met de verkoop en CRM modules. Het ticketsysteem registreert alle onderhoudsbeurten van fietsen.

Muva

Muva is een gespecialiseerde groothandel in dierenbenodigdheden. Zij maken hun online verkoop mogelijk door het gebruik van de portalmodule. Hun volledige portal wordt aangestuurd door puntoo. Van voorraadbeheer, CRM, orderverwerking, facturatie tot klantenservice.

Gutami Solar

Gutami is een groothandel voor zonnepanelen en zorgt voor de afwerking van complete projecten zowel particulier als professioneel. Voor hun B2B verkoop, maken ze gebruik van de portalmodule. Klanten die beheerd worden in CRM, kunnen hier inloggen en hun gewenste artikelen bestellen of offertes aanvragen.

JoolS Bikes

JoolS is sinds 2015 een Belgische speler op de markt van de E-bikes. Zij maken gebruik van de portalmodule voor hun online verkoop, aangestuurd door WMS stockbeheer. Orders worden verder afgehandeld in de verkoopmodule. Ze versturen ook commerciële mails naar hun CRM klantenbestand door middel van de mailcentermodule.

Melkerhei

Melkerhei produceert van A tot Z verse melkproducten. Om hun verkoop te stimuleren, maken ze gebruik van de portalmodule. In samenwerking met CRM en de verkoopmodule, worden de orders afgehandeld. Voor updates aan de klant te brengen, sturen ze gerichte mails uit via de mailcentermodule

MPI Pumps & Irrigation

MPI biedt pasklare oplossingen voor iedere water technische uitdaging. Met meerdere VN en vestigingen beheren ze centraal hun goederen door een standaard intercompany integratie in de software. 

Pharmes

Pharmes is de partner van jouw lokale apotheker. Via de artikelenmodule behouden zij een overzicht van hun stock. Hierdoor kunnen zij in verkoop vlekkeloos offertes opmaken en verwerken tot facturen in combinatie met hun klantenbestand dat gemanaged wordt door CRM.

Sterx - Maison de table

Maison de table is een groothandel gespecialiseerd in porselein. Hun breed assortiment aan artikelen, beheren ze volledig in de artikelenmodule. Klanten worden bijgehouden in CRM en offertes worden verwerkt tot facturen in de verkoopmodule.

Leo Pumps Europe

Leo Pumps Europe is een productiebedrijf met een breed gamma aan pompen. Hun assortiment staat voorgedefinieerd in de artikelenmodule. Hierdoor kunnen ze snel hun stock raadplegen en offertes opstellen in de verkoopmodule. Ook hun aankoopfacturen worden ingegeven in de aankoopmodule, hierdoor kunnen ze via de dashboards de balans bekijken.

Decotrap

Decotrap is een familiebedrijf dat binnendeuren, vloeren, trappen en meer maakt, en dat altijd op maat. Via de portalmodule kunnen klanten hun offerte zeer juist bepalen. De offerteaanvragen die via de portal binnenkomen, worden behandeld in het ticketsysteem. Via CRM en de verkoopmodule worden deze offertes verder afgewerkt tot facturatie. Door de projectenmodule wordt alles perfect gemanaged.

Gutami Solar

Gutami is een groothandel voor zonnepanelen en zorgt voor de afwerking van complete projecten zowel particulier als professioneel. Voor hun B2B verkoop, maken ze gebruik van de portalmodule. Klanten die beheerd worden in CRM, kunnen hier inloggen en hun gewenste artikelen bestellen of offertes aanvragen.

Elektro Poelmans

Elektro Poelmans is een service- en installatiebedrijf wat met puntoo zijn werking volledig kan digitaliseren in zijn standaardvorm.

Reekmans Verandabouw

Reekmans Verandabouw is gespecialiseerd in verandabouw. Via de projectenmodule en CRM worden hun projecten uitstekend opgevolgd en ingepland.

RS Badkamers

RS Badkamers is specialist in renovatie en nieuwbouw badkamers. Via de portalmodule kunnen klanten offertes aanvragen, die opgevolgd worden in het ticketsysteem. In de verkoopmodule worden deze verder afgehandeld en gefactureerd. Door gebruik te maken van servicebonnen worden de projecten in een overzichtelijke planning gegoten.

Spectra

Spectra produceert RAIO infrarood verwarmingspanelen. Zij maken gebruik van de verkoopmodule, in samenwerking met hun klantenbestand in CRM en de artikelenmodule, dit zorgt ervoor dat zij zeer vlot hun gehele verkoopproces kunnen managen.

V&S Pleisterwerken

V&S Pleisterwerken is jouw partner in pleister- en gyprovwerken. Door middel van servicebonnen en de projectenmodule, kunnen zij hun planning zeer eenvoudig beheren. Afgelopen projecten worden via de verkoopmodule gefactureerd. Communicatie met klanten blijft overzichtelijk dankzij het ticketsysteem.

Willekens Brecht

Brecht Willekens voorziet verschillende soorten grondwerken. Via CRM beheert hij zijn bestaande klantenportefeuille en maakt hij facturen op in de verkoopmodule.

Calintec - Callebaut Nick

Nick Callebaut is gespecialiseerd in elektriciteitswerken. Via de artikelenmodule in combinatie met CRM en de verkoopmodule, maakt hij facturen op, die digitaal aan de klant bezorgd worden. Hierdoor behoudt hij het overzicht en bespaart hij tijd en papierwerk.

Verboven Dick

Dick Verboven voert alle soort algemene werken uit. Hij gebruikt de verkoopmodule in combinatie met CRM om zijn klanten altijd correct te kunnen factureren.

Atrium Opleidingen

Atrium is gespecialiseerd in veiligheidsopleidingen. Via onze unieke opleidingsmodule beheren en plannen zij hun opleidingen zonder problemen. Door de MOW-koppeling, zijn ze automatisch met hun verplichte administratie in orde. (Externe) docenten worden ingepland, aanwezigheidslijsten worden bijgehouden en de deelnemers ontvangen hun certificaten allemaal via puntoo. Tot slot worden de afgeronde opleidingen gefactureerd.

BE - Consult

Be-Consult is jouw betrouwbare partner in dienstverlening omtrent asbest en opleidingen. Zij beheren hun geplande opleidingen via onze opleidingsmodule. De MOW-koppeling zorgt ervoor dat hun verplichte administratie altijd in orde is. Via de portal kunnen klanten hun gewenste opleiding online boeken.

Edumax

Edumax verzorgt alle soorten professionele opleidingen. Via de portal kunnen klanten hun opleiding boeken en de deelnemers doorgeven. Door de opleidingsmodule worden de opleidingen beheerd en gekoppeld met de integratie met MOW. Voltooide opleidingen worden gefactureerd in de verkoopmodule.

Faros

De adviseurs en docenten van Faros bundelen hun expertise van opleidingen en preventieadvies. De opleidingen zijn online te boeken via de portal. Door de opleidingsmodule worden de opleidingen vlekkeloos gemanaged. Facturatie wordt achteraf doorgevoerd in de verkoopmodule.

VIP Clean

VIP Clean is jouw schoonmaakpartner. Dankzij de module resource management beheren ze hun volledige wagenpark. Hun verkoopdocumenten worden aangemaakt en bezorgd aan de klant in de verkoopmodule. Via het ticketsysteem, servicebonnen, CRM en de projectmodule wordt alles zeer kort opgevolgd en nauwkeurig gepland.

Het Poetsbureau

De medewerkers van Het Poetsbureau helpen jou met je huishoudelijke taken. Via het ticketsysteem en de module resource management, beheren ze al hun fietsen die ze in bezit hebben. Zo weten ze perfect welke fiets tot welke werknemer behoort.

MPI Pumps & Irrigation

MPI biedt pasklare oplossingen voor iedere water technische uitdaging. Met meerdere VN en vestigingen beheren ze centraal hun goederen door een standaard intercompany integratie in de software. 

VIP Clean

VIP Clean is jouw schoonmaakpartner. Dankzij de module resource management beheren ze hun volledige wagenpark. Hun verkoopdocumenten worden aangemaakt en bezorgd aan de klant in de verkoopmodule. Via het ticketsysteem, servicebonnen, CRM en de projectmodule wordt alles zeer kort opgevolgd en nauwkeurig gepland.

TRU Cleanroom Cleaning

TRU is specialist in cleanroom cleaning. Dankzij CRM beheren ze hun klantenbestand voor hun Belgische alsook Nederlandse onderneming. Offertes kunnen hierdoor onmiddellijk juist worden aangemaakt en opgevolgd.

Dot to dot

Dot to dot begeleidt ondernemers en hun organisaties naar een optimale werkingsstructuur. Ze gebruiken puntoo om offertes op te maken en te versturen aan (mogelijke) klanten. Na de digitale bevestiging van de offerte, behandelen ze deze verder tot een een factuur, die ook digitaal bezorgd wordt aan de klant. Hiervoor gebruiken ze CRM en de verkoopmodule.

Firesafe

Firesafe is leverancier in brandbestrijdingsmiddelen en brandwerende materialen. Zij maken gebruik van het ticketsysteem om herinneringen te ontvangen voor het onderhoud van hun brandblussers ter plaatse. Deze gieten ze in een planning zodat het overzicht niet verloren gaat. Facturatie wordt verder afgehandeld inde verkoopmodule.

Boes Transport

Boes Transport is een transport- en servicebedrijf over heel Europa. Hun communicatie met de klanten verloopt via het ticketsysteem. Dankzij de resource managementmodule beheert Boes Transport hun volledige wagenpark en de planning gebeurt via de handige planningstool.

Heppner Belgium

Heppner Belgium heeft zich gespecialiseerd in transport & logistiek. Via ons efficiënt Transport Management Systeem (TMS) beheren ze al hun zendingen, die geboekt worden door klanten. Met puntoo als TMS kunnen ze zendingen van A tot Z beheren en factureren. Het wagenparkbeheer gebeurt door de resource managementmodule.

Extrade International

Extrade International staat gekend om hun transport op maat. Hun volledige wagenpark wordt beheert in de resource managementmodule. Voor hun zendingen te managen, maken ze gebruik van ons Transport Managment Systeem (TMS).

Getax

Getax is jouw logistieke partner. Het Transport Management Systeem zorgt ervoor dat ze zorgeloos hun zendingen beheren. Via de resource managementmodule kunnen ze hun volledige wagenpark tracken.

GOBO International

GOBO International biedt verschillende soorten transport en logistiek aan. Ze gebruiken de tracingmodule om de ritten van hun chauffeurs te tracken. Dit kan via het overzicht of via de kaart, zo hebben zo continu een duidelijk overzicht van de routes.

GVS Logistics

GVS Logistics is een gespecialiseerd transportbedrijf. Dankzij de resource managementmodule, beheren ze hun trekkers. Via de verkoopmodule worden offertes tot facturen opgevolgd en bezorgd aan de klanten.

RS Service

RS Service verzorgt allerlei soorten transporten. Hun klantenbestand wordt beheert in CRM. Offertes en facturen worden opgemaakt in de verkoopmodule.